Μας ελάτε σε επαφή με
David Cheng

Τηλεφωνικό νούμερο : 19962626158

WhatsApp : +8619962526158

YANGZHOU GIANT ROPE CO., LTD

Προκαλέστε το όριο 

 • YANGZHOU GIANT ROPE CO., LTD
 • YANGZHOU GIANT ROPE CO., LTD
 • YANGZHOU GIANT ROPE CO., LTD
 • YANGZHOU GIANT ROPE CO., LTD
 • YANGZHOU GIANT ROPE CO., LTD
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες GIRO Αριθμός Υπαλλήλων 100~200
Ετήσιες πωλήσεις 5000000-10000000 Ιδρύθηκε Έτος 2008
Εξαγωγή pc 70% - 80%
Εισαγωγή

         Η γιγαντιαία Co. σχοινιών Yangzhou, ΕΠΕ καθιερώνεται στην Κίνα, ένας τέλειος συνδυασμός ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟΣ στην ΚΊΝΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΈΝΟΣ στην ΚΊΝΑ στη βιομηχανία σχοινιών. Η καινοτομία και η σκληρή δουλειά επιτρέπουν το γιγαντιαίο σχοινί κάνουν τους μεγάλους διασκελισμούς στο 21$ο αιώνα.
  Στην κατασκευή σχοινιών, το γιγαντιαίο σχοινί ελέγχει αυστηρά την ποιότητα των προϊόντων. Το εργοστάσιό μας έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO και έχει λάβει το πιστοποιητικό νομιμοποίησης από DNV&GL, τα ABS, κ.λπ. Διοργανώνουμε τα σύγχρονα εργαστήρια που καλύπτουν μια περιοχή περισσότερων από 5.000 τετραγωνικών μέτρων και του εξοπλισμού κατασκευής 50 υψηλής επίδοσης για το 3/6/8/12-σκέλος και το διπλό σχοινί πλεξουδών, που ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών για τα διαφορετικά είδη σχοινιών. Το γιγαντιαίο σχοινί μπορεί να παρέχει τα πιστοποιητικά προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, όπως τα ABS, DNV&GL, NK, LR, BV, RINA, RS, κ.λπ.
     Στο σχοινί που παρέχει το δίκτυο, το γιγαντιαίο σχοινί θέτει - επάνω τέσσερα παρέχοντας τις βάσεις στις ΗΠΑ, την Ιταλία, τη Βραζιλία και τον Παναμά. Ολοκληρώνουμε την παρέχοντας κατασκευή βάσεων στην Αφρική και την Αυστραλία προκειμένου να χτιστεί ένα αποδοτικό παρέχοντας δίκτυο πέρα από τον κόσμο. Στο μεταξύ, το γιγαντιαίο σχοινί συνεργάζεται με πολλές αερογραμμές και ναυτιλιακές εταιρίες για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση υψηλού - ποιοτικά σχοινιά στους πελάτες μας από σε όλο τον κόσμο, βελτιώνει τη λειτουργούσα αποδοτικότητα των πελατών και κερδίζει λειτουργικές δαπάνες των πελατών.

       Στο εμπορικό σήμα σχοινιών, τα σχοινιά εμπορικών σημάτων του γίγαντα όπως GIRO® η ΓΡΑΜΜΉ, GIRO® ΕΥΚΊΝΗΤΟ, GIRO® -6, GIRO® MAX, GIRO® MAX ΣΥΝ, απολαμβάνουν την υψηλή φήμη από τους σφαιρικούς πελάτες και οδηγούν την ανάπτυξη σχοινιών υψηλής τεχνολογίας.
  Με την εικόνα της πίστης και της τιμιότητας και με υψηλό - τα ποιοτικά σχοινιά GIRO του εμπορικού σήματος, η επιχείρηση καλωσορίζουν θερμά τους πελάτες και από τους δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό NAD τους παρέχουν οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, και φαίνονται προς τα εμπρός tobuild επάνω το πιό θαυμάσιο μέλλον μέσω των προσπαθειών από κοινού.

Ιστορία

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2010. Μετά από τα έτη ανάπτυξης, είναι ενός αύτοστος από συνθετικού κατασκευαστή σχοινιών με την περισσότερη ζωτικότητα στην Κίνα

Υπηρεσία

Οι αγαπητοί χρήστες, παρακαλώ διαβάζουν στις ακόλουθες οδηγίες προσεκτικά ενώπιον σας τη διαταγή τα σχοινιά μας για τα σκάφη.  

1. Η αξία σπάζοντας δύναμης προσφέρεται μόνο για την αναφορά. Πρέπει για να δώσετε το ακριβές μέγεθος των σχοινιών.  

2. Τα τεχνικά στοιχεία υπόκεινται στην πραγματική αξία δοκιμής του σχοινιού που παράγεται αλλά όχι ακόμα για να χρησιμοποιηθεί.  

3. Μετά από βαλμένος στη χρήση, θα γίνει όλο και περισσότερο φορεμένο. Σαν λύση, μπορείτε να διατάξετε τα wear-resistant τυλίγματα για να εγκαταστήσετε επάνω στα σχοινιά εξετάζοντας τις αιτήσεις της.  

4. Οδηγίες χρήσης και αποθήκευσης υπό τις κανονικές συνθήκες εργασίας:

① θερμοκρασία: Η θερμοκρασία εργασίας δεν πρέπει να υπερβεί 50 ℃ στο μέγιστο. Συστήνεται να είναι λιγότερο από 45 ℃.

② το σχοινί δεν μπορεί να αποθηκευτεί μαζί με τον ηλεκτρολυτικό χαλκό ή το αργίλιο.

③ το σχοινί δεν μπορεί να αποθηκευτεί μαζί με τα χημικά οξέα όπως το θειικό οξύ.  

5. Η γραμμική πυκνότητα που υποδεικνύεται στον κατάλογο αντιπροσωπεύει το καθαρό βάρος ανά μετρητή.  

6. Για να εξασφαλίσει ασφαλή λειτουργία, η επιχείρηση προσφέρει μια απαραίτητη εκτατή δύναμη. Παρακαλώ δείξτε στη διαταγή την ακριβή διάμετρο και το μήκος των σχοινιών. Το τυποποιημένο μήκος είναι συνήθως 200 m/110 μέσα (1 = πόδια 6) ή 220 m/120 μέσα. Άλλα μεγέθη για το σχοινί είναι διαθέσιμα όπως απαιτείται στη διαταγή.  

7. Πρέπει να υποδειχθεί στη διαταγή εάν οι συναρμογές ματιών είναι να γίνουν από τη μία πλευρά ή και των δύο από τις δύο άκρες, το μέγεθος συναρμογών ματιών, και τα υλικά συσκευασίας όπως το PVC.  

8. Κατόπιν αιτήσεως, τα σχοινιά παραδίδονται με τα πιστοποιητικά που συνδέονται, όπως CCS, τα ABS, το BV, NK, GL, τη LR, τη RINA, το KR, RS και άλλα πιστοποιητικά εταιρείας ταξινόμησης. 

9. Το σχοινί πολυπροπυλενίου και το σύνθετο σχοινί ινών πολυπροπυλενίου δεν απορροφούν το νερό και θα επιπλεύσουν στο νερό το σχοινί ινών πολυαμιδίων (νάυλον) θα απορροφήσει το νερό και θα καταδυθεί στο νερό η ίνα πολυεστέρα (PET) δεν απορροφά το νερό αλλά θα καταδυθεί στο νερό.

 

Η ομάδα μας

Η επιχείρηση έχει 200 προσωπικό και εργαζομένους στο οποίο άνω των 25% είναι τεχνικοί εφαρμοσμένης μηχανικής.